Porin toiminta

KOHTAAMISPAIKKAMESSUT klo 16

Porin srk-keskus, Eteläpuisto 10 A 5 krs. musiikkisali

Tule ja kohtaa Sanan, musiikin, rukouksen ja ehtoollisen kautta armollinen Jumala. Kohdataan myös toisemme, lauletaan, rukoillaan ja lopuksi Kohtaamispaikka-jatkoilla kahvitellaan yhdessä. Lapsille on pyhäkoulut; toinen alle kouluikäisille ja toinen kouluikäisille.

Kohtaamispaikka on yhteyden, lohdutuksen ja toivon messu.                 Se avaa sinulle myös oven lähetyksen maailmaan.

Järj. Kansanlähetys ja Keski-Porin srk

Muu säännöllinen toiminta Porissa

Satakunnan Kansanlähetyksen muu säännöllinen viikkotoiminta Porin Lähetyskodilla (Eteläpuisto 10 A) koostuu iltaisin kokoontuvista piireistä.

Näitä ovat seuraavat:

  • Epin lähetyspiiri maanantaisin klo 16.30 (parillisin viikoin)
  • Startti-piiri tiistaisin klo 18
  • Alfa-kurssi torstaisin 28.9. alkaen klo 17.30
  • Kohtaamisillat jatkuvat keväällä 2018

Epin piirissä kokoontuvat aikuiset naiset Sanan äärellä ja rukoilevat piirin lähetystyön puolesta.

Startti-raamattupiirissä tutustutaan Jumalan sanaan helposti lähestyttävällä tavalla, joka ei vaadi ennakkotuntemusta Raamatusta tai kristillisestä uskosta.

Kohtaamisilloissa on esillä ajankohtaisia teemoja, keskustelua ja pohdintaa kahvin ja napostelun merkeissä. Vaihtuvat esitelmöitsijät sekä illan emännät ja isännät.

Tapahtumakalenterista löydät tarkemmat tiedot. Satakunnan Kansanlähetyksen toiminta yhteistyössä seurakuntien kanssa on tapahtumakalenterissa kunkin päivän kohdalla.

Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja